Намети для масових заходів – Rekord Hale Namiotowe

Project Info

Сучасні наметові конструкції дозволяють Вам в будь-який спосіб організувати простір, призначений для проведення масових заходів, концертів, фестивалів і шоу. Це чудовий спосіб організувати подію в незвичайному місці, з мальовничим пейзажем, на будь-якому просторі, що повністю відповідає організаторам з технічної та естетичної точки зору.

Рішення, які ми пропонуємо, дозволяють гармонійно поєднувати елегантність, необмежені можливості розташування, а також зручність і безпеку. Матеріали, що використовуються для обшивки наметів, дозволяють отримати оптимальні звукові та світлові умови, що особливо важливі під час масових заходів. Такі намети створюють хороші умови для артистів та громади та забезпечують захист від мінливих погодних умов (дощу, снігу, вітру, температури, вологості тощо).

Description

Різноманітність запропонованих нами пропозицій екстер’єру та інтер’єру дозволяє нам забезпечити повноцінну можливість для проведення масових заходів за участю багатьох виконавців і величезної аудиторії. За участю нашої компанії організовуються такі проекти, як фестиваль Heineken, Opener, фестиваль Coke Live Music, фестиваль Selektor, Pol’and’Rock (раніше – Woodstok).

Client:
Edrit Haja
Date:
9 June 2015
Location:
Liverpool
Category:
Корпоративні