ПОРАДНИК ІНВЕСТОРА – НАМЕТИ REKORD

ПОРАДНИК ІНВЕСТОРА – НАМЕТИ REKORD

ПОРАДНИК ІНВЕСТОРА – НАМЕТИ REKORD

Запрошуємо Вас ознайомитися з нашим порадником, завдяки якому Ви дізнаєтеся про технічні рішення, які використовуються в наших (і не тільки) наметах. Це дозволить Вам зробити свідомий вибір правильної конструкції для Ваших інвестицій і ознайомитися з законодавством щодо наметів. Ми маємо багаторічний досвід (компанія Rekord Hale Namiotowe Sp. z o.o. існує на ринку з 1998 року) і ми хочемо поділитися з Вами своїми знаннями в цій галузі.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Використання наметів є дуже різноманітне і від початку діяльності компанії ми намагаємося задовольнити всі очікування клієнтів. Як ми отримуємо запит на конструкцію, ми часто запитуємо про модель намету, яка заціватить клієнта,та для чого конструкція використовуватиметься. Для тимчасових цілей (концерти, заходи) ми пропонуємо конструкції з легких алюмінієвих профілів, а у випадку довгострокових наметів, рекомендуємо сталеві конструкції.

Основною сферою нашої діяльності є оренда наметів. Другим важливим напрямком діяльності компанії є розробка та виготовлення широкого асортименту наметових покрівель. Прокат наметів зосереджується в основному в місяцях весняних-осінніх, а взимку клієнти орендують наметові покрівлі для складів, ковзанок або шкіл верхової їзди.

За останні роки, сферичні намети стали дуже популярними, в першу чергу завдяки своїй цікавій формі та багатьом варіантам дизайну інтер’єру при низьких витратах. Сферичні намети легко збираються і можуть вільно поєднуватися один з одним, створюючи багатофункційний комплекс. Вони пристосовані для використання протягом всього року.